Verdensmål er mine mål!

Kom tættere på verdensmålene og lær om, hvordan du kan gøre en forskel for hele verden ved at ændre dine rutiner derhjemme og på din arbejdsplads, så du kan gøre en forskel på din helt egen måde. Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi har arbejdet med verdensmålene siden 2015 – og vi har arbejdet med vedvarende energi og bæredygtighed i mere end 30 år, så vi ved, hvad vi taler om.

Verdensmål er mine mål!

På kurset ”Verdensmål er mine mål” viser vi dig vejen.

På spændende vis lærer du at se, hvad der er op og ned i debatten. Vi viser, hvor du kan finde yderligere information og giver dig de nødvendige værktøjer, så du selv kan undervise andre. Du kan forvente en god blanding af informative indlæg og workshops krydret med en involverende tilgang til læring – og til slut får du din helt egen skræddersyede plan med hjem, så du straks kan gå i gang med at gøre verdensmål til dine mål.

Indledning

FN's verdensmål for bæredygtig udvikling blev vedtaget af verdens stats- og regeringsledere på FN topmødet i New York den 25. september 2015. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden. Målene trådte i kraft den 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte os på kurs mod en bæredygtig udvikling for måde mennesker, dyr og planeten vi bor på.

Verdensmålene udgør 17 konkrete mål og 169 delmål, som forpligter alle FN’s 193 medlemslande til helt at afskaffe fattigdom og sult i verden, reducere uligheder, sikre god uddannelse og bedre sundhed til alle, anstændige jobs og mere bæredygtig økonomisk vækst. De fokuserer ligeledes på at fremme fred og sikkerhed og stærke institutioner, og på at styrke internationale partnerskaber.


Verdensmål er mine mål

Og – selvom det måske ikke altid føles som om andre lande er med på den vogn, så sker der faktisk meget ude i verden, hvor rigtig mange mennesker nu arbejder i samme retning. Hos Nordisk Folkecenter for Vedvarende Energi har vi arbejdet med bæredygtighed siden 1983 og vil fortsat arbejde utrætteligt efter en verden baseret på 100 % vedvarende energi. Derfor bakker vi naturligvis op om regeringens mål om at reducere udslippet af CO2 i Danmark med 70 % inden 2030.

Som en af de førende kræfter indenfor viden om bæredygtighed og vedvarende energi i Danmark, lancerer vi nu vores Verdensmåls kurser, hvor du kan komme tættere på verdensmålene og opnå ny viden om, hvordan du kan gøre en forskel i din egen hverdag. Du vil samtidig få en masse værktøjer, som vi – gennem vores store erfaring – ved, at de giver dig retvisende resultater. Sidst, men ikke mindst vil du få din helt egen plan med hjem, og vi vil hjælpe dig til at undervise og videregive viden og know-how.

Kurset er målrettet dig, der ved en lille smule om verdensmålene eller dig, der skal undervise andre. Du har måske lidt svært ved at finde ud af, hvad der er op og ned i debatten og har brug for sikkerhed i dine verdensmålskompetencer. Der kan være mange årsager til at følge vores kurser. For at kunne målrette hver enkelt konference, så vi opfylder netop dine behov, sender vi også et spørgeskema hjem til dig på forhånd, så vi ved, hvilke forventninger du har til kurset. Når vi har fået alle kursisters svar tilbage, tilretter vi kurset, så I alle kan få noget med hjem, uanset behov.

Da vi foretrækker kurser, hvor man ikke skal sidde bænket hele dagen, vil kurset indeholde et godt mix af tavleundervisning, workshops, walk-and-talk, refleksionstid og meget mere. Vores fagundervisere har været i branchen i mange år, og vi supplerer med gæsteundervisere, så undervisningen passer til dit behov.


Tilbage til toppen

Overordnet / Forløbig Tidsplan


Verdensmål er mine mål


Tilbage til toppen

Tider


Kurset udbydes løbende hen over året og datoer vil blive lagt op her løbende. Foreløbig har vi planlagt at afholde på følgende dato:

  • 17 – 21. august 2020 (registreringsfrist: 10 august 2020)
  • 26 – 30. oktober 2020 (registreringsfrist: 19 oktober 2020)
  • 09 – 13. november 2020 (registreringsfrist: 02 november 2020)

NB:

  • Som udgangspunkt tilbydes kurserne kun på dansk. Skulle der opstå et behov for, at kurset udbydes på engelsk, kan dette også lade sig gøre ved at rette henvendelse til Nordisk Folkecenter
  • Har du behov for, at vi kommer ud på din arbejdsplads og underviser, er dette også en mulighed om end til en anden pris. Du bedes derfor rette henvendelse til Nordisk Folkecenter for nærmere aftale.


Tilbage til toppen

Pris

Prisen for deltagelse i kurset er 6.000 kr. (Moms inkluderet)


Tilmeld


For yderligere spørgsmål vedrørende kurset veligst kontaktere Irene Vester iv@folkecenter.dk.Folkecenter
Nordic Folkecenter for Renewable Energy
Kammersgaardsvej 16, Sdr. Ydby
DK-7760 Hurup Thy
CVR: 7229 1212

© 2020 Nordic Folkecenter for Renewable Energy